درخواست طراحی سایت


طراحی سایت چیست؟ امروز در این مقاله در سابین مگ با شما در مورد اینکه طراحی سایت چیست صحبت می کنیم و می خواهیم ببینیم چگونه می توانیم به یک طراح سایت حرفه ای و موفق تبدیل شویم.

طراحی سایت چیست؟
طراحی وب یا طراحی وب به توانایی ایجاد و راه اندازی صفحات مختلف وب سایت ها می گویند. تیم برنرز لی، مخترع وب، اولین مدیر وب در سال 1991 بود.

وب سایت ها در ابتدا با کد HTML ساده نوشته می شدند و ساختار و ظاهر ساده ای داشتند. با توسعه وب و هنر طراحی آن، زبان کدنویسی HTML پیچیده تر و انعطاف پذیرتر شده است و در نهایت با ظهور CSS وضعیت وب سایت های طراحی شده بهبود یافته است.

طراحی سایت به زبان ساده
اگر بخواهیم طراحی سایت را به صورت ساده توضیح دهیم باید بگوییم که طراحی سایت به معنای ایجاد و ایجاد انواع وب سایت ها یا بهینه سازی و طراحی مجدد وب سایت های قدیمی است.

همانطور که یک خانه از ابتدا ساخته می شود، یک وب سایت نیز به همان شکلی طراحی و کدگذاری می شود که طراحی و کدنویسی وب سایت نامیده می شود.

همچنین با توجه به اینکه خانه در حال بازسازی است، امکان بازسازی و یا به عبارتی طراحی سایت جدید نیز وجود دارد.

تاریخچه طراحی سایت
در حال حاضر نزدیک به دو میلیارد سایت در جهان وجود دارد که هیچ یک از آنها بیش از 28 سال قدمت ندارند. اولین وب مستر تیم برنرز لی بود که اولین وب سایت دینا را طراحی کرد. اولین سایت در جهان هنوز موجود است و می توانید آن را از این لینک مشاهده کنید.

در زمان نگارش این مقاله در سابین مگ، طراحي سايت با قيمت مناسب بر اساس آمارهای موجود، تعداد وب سایت های دنیا 1,898,392,722 است که هر لحظه بر این تعداد افزوده می شود و می توانید این آمار را از این لینک مشاهده کنید.

وظایف یک طراح وب چیست؟
وظایف طراح وب به وضعیت پروژه و نوع پروژه و نحوه اجرای آن بستگی دارد. بسته به اینکه طراح کدام قسمت از پروژه را انجام خواهد داد، وظایف ممکن است متفاوت باشد. هر وب سایت قيمت سايت دارای دو بخش Front-end و Back-end است.

طراح وب با توجه به توانایی های خود و وضعیت پروژه می تواند مسئولیت کارهایی را که می تواند انجام دهد بر عهده بگیرد.

طراحی سایت چیست؟

انواع طراحی سایت:
وب سایت ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند.

سایت های استاتیک
سایت های پویا
طراحی سایت استاتیک
در سایت های استاتیک، ورود به سايت جانبلاغي و ساخت سايت در واقع فقط قسمت جلو اجرا می شود و هر صفحه از یک وب سایت استاتیک به طور جداگانه طراحی و اجرا می شود و روی سرور بارگذاری می شود.

در سایت های استاتیک، مدیر سایت نمی تواند محتوا و متون سایت را تغییر دهد و باید با کدگذاری و ویرایش کد آشنا باشد.

با توجه به گسترش سیستم های مدیریت محتوا، این روزها تعداد سایت های ثابت بسیار کاهش یافته است.

طراحی پویا سایت
سایت های داینامیک در واقع سایت های پویا هستند و دارای دو بخش جلو و عقب هستند. برای راه اندازی چنین سایت هایی از CMS و اسکریپت های آماده استفاده می شود یا یک CMS ویژه طراحی می شود.

در این نوع سایت ها مدیر سایت به راحتی می تواند صفحات سایت خود را ویرایش کرده و متون سایت خود را تغییر دهد.

اگر به یک وب سایت پویا نیاز دارید، می توانید با ما تماس بگیرید. ما پروژه شما را به بهترین نحو اجرا خواهیم کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *